Hırka Modelleri Ve Hırka Trendleri

Hırka modelleri kış günlerinin başlaması, soğukların gelmesi ile beraber dolaplarımızda kaldırdığımız yerden çoktan çıktılar bile. Bir çok marka katologlarında hırkalara fazlası ile yer vermekte. Ayrıca hırkanın bu sezonda da çok trend olması ile birlikte vitrinlerde bir çok model ve materyalde ürün bulmak mümkün. Yün hırkalar ya da triko hırkalar bayanlar için oldukça revaçta.

Hırka Modelleri

Hırka modelleri yazımın en başında da söylediğim gibi oldukça revaçta ve tercih edilen ürünler. Hırka giymeyi sevmeyenimiz yoktur öyle değil mi? Özellikle soğuk havalarda sıcacık hırkaların verdiği sıcaklık paha biçilemez. Hırka modelleri bayan tarafından çok fazla rağbet görmekte. Hırkalar aslında kazaklara göre daha rahattır. İçinize ince bir şey giydiğinizde üzerinize bir hırka aldığınızda bu sizi sıcak tutmaya yetecektir. Sıcak geldiğinde, ya da ikisi fazla geldiğinde hırkanızı çıkartıp güne daha rahat devam edebilirsiniz.

hırka modelleri 1 - Hırka Modelleri Ve Hırka Trendleri

Hırka Modelleri Örgü

Hırka modelleri örgü yetenekli bayanlar tarafından evde kendileri tarafından örülebiliyor. İstediğiniz tarz yün ve renkte hatta modelde ürün örebilirsiniz. Farklı modelleri bir araya getirip bambaşka modeller ortaya çıkarabilirsiniz. Yani kendi tarzınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Tam da üzerinize uygun modeller üretebilirsiniz. İsterseniz daha kalın bir ip, isterseniz daha ince farklı bir ip kullanabilirsiniz.

hırka modelleri 12 - Hırka Modelleri Ve Hırka Trendleri

Hırka modelleri salaş ya da salaş hırka modelleri son dönemlerde bol ve salaş kıyafetlerin trend olması ile birlikte tabi ki bu moda hırkalara da sıçradı. Artık daha bol ve salaş modeller bayanlar tarafından oldukça beğenilmekte. Salaş ve asi bir görünüm ile sizler de farklı bir şıklık edinebilirsiniz. Hırkalar sadece kışın değil baharda da oldukça kullanılmakta, tercih edilmekte. Baharda havaların yavaş yavaş soğuması ile üzerimize bir tshirt giyip çıkabiliriz. Yanımıza da penye bir hırka alabiliriz.

hırka modelleri 15 - Hırka Modelleri Ve Hırka Trendleri

Ayrıca hırka modelleri bayan kışlık da bir çok model mevcut. Butiklerde ya da mağazalarda farklı farklı ürünler bulabiliriz. Ayrıca internetten de bakıp fikirler alabilirsiniz. En trend modelleri buradan takip edebilirsiniz. Fiyatlara gelecek olursak yine her zaman dediğim gibi her keseye uygun model bulabilirsiniz. Fazla pahalı ya da uygun fiyatlı ürünler bulabilirsiniz. Bütçeniz bu ürünleri almaya yetmiyor ise de yukarıda da bahsettiğim gibi evde kendiniz örebilirsiniz. Kendi modanızı kendiniz yaratabilirsiniz. Ya da trend ürünlerin modellerini kendi örgünüzde oluşturabilirsiniz. Hep dediğim gibi seçim her zaman sizin. Şimdilik, bugünkü yazım bu kadar. Her zaman modayı takipte kalın. Tüm merak ettiklerinizi her zaman sizlerle paylaşmaya hazırım. Moda ile kalın, hoşça kalın.