Siyah Abiye Modelleri ve Modası

Siyah abiye modelleri hakkında konuşalım istedim bugün de. Siyah asil bir renktir. Her şeyle uyması sebebi ile pek çok kadının vazgeçilmezidir. Bunun yanı sıra zayıf göstermesi çok tercih edilme sebeplerinin başını çekmektedir. Siyah denilince hepimizin aklına şıklık ve resmiyet gelir. Çok basit bir kıyafet bile siyah olmasından dolayı en çok tercih edilenler arasında yer almayı başarabilmiştir.

Siyah Abiye Elbise Modelleri

Siyah abiye modelleri vazgeçilmez yegane üstünlüğünden bahsetmiştim sizlere. Siyah abiye elbise modelleri özellikle renginden dolayı diğer renk ve modeller arasında açık ara birinci gelmeyi hep başarıyor. Bu konuda aslında biraz bahsettim yukarıda. Siyah hem zayıf gösteriyor hem de asil ve şık görünmenizi sağlıyor. Gözlerin üzerinde olmasını istiyorsanız tercihinizi siyah renkten yana kullanmanızı şiddetle öneririm.

siyah abiye elbise modelleri 1 683x1024 - Siyah Abiye Modelleri ve Modası

Siyah balık abiye modelleri kendine güvenen bayanların gözde tercihi desem yalan söylemiş olmam sanırım. Eğer hiç fazlalığınız yoksa ya da çok az fazlalığınız varsa tercih edebilirsiniz. Vücudu saran bu modeller aksi taktirde fazlalığınız varsa çok kötü bir görüntüye sahip olmanıza da sebep olabilirler. Az bir fazlalığınız varsa da endişe etmeyin, siyahın büyüsü fazlalıklarınızın göze batmasını engelleyecektir. Fazlalıklarınızı saklayacak ve sizi daha zayıf göstererek kusurlarınızı örtecektir.

siyah abiye elbise modelleri 8 683x1024 - Siyah Abiye Modelleri ve Modası

Siyah Abiye Modelleri 2018

Siyah abiye modelleri 2018 trendleri arasında da yerini almayı başarmıştı. Ki şundan eminim ki her zaman da yerini almaya devam edecek. Yıl ne olursa olsun yeni trendler ne olursa olsun biz kadınların siyah renkten vazgeçebileceğini düşünmüyorum ben. Haklı da değil miyiz? Hem şık, hem daha zayıf ve düzgün vücut hatlarına sahip görünmeyi kim istemez?

siyah abiye elbise modelleri 29 - Siyah Abiye Modelleri ve Modası

Siyah abiye elbise altına ne renk ayakkabı giyilir diye düşünüyorsanız bu gayet kolay bir soru aslında. Siyah her kusuru kapatabileceği gibi her renk ile beraber çok kolay birleştirilebilecek bir renk. İster kırmızı, ister pudra rengi, ister lacivert, ister dore ya da gümüş rengi ne isterseniz giyebilirsiniz. Makyajınız ile beraber de uyum sağlarsanız gayet şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Seçim her zaman sizin hep dediğim gibi. Yine şimdilik bu kadar diyelim. Ve bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Moda ile kalın, hoşça kalın.