Bot Modelleri – Bayan Bot Modelleri

0 Yorum

Bot modelleri kış aylarının gelmesi ile vitrinlerdeki yerini çoktan aldı bile. Sizleri bekliyor. Bu sezon çok farklı bot modeli ve trendleri mevcut. Birbirinden farklı bir çok marka koleksiyonlarını çoktan hazırladı bile. Siz müşterilerinin beğenisine sunup ürünlerini tanıtmayı bekliyorlar. İster düz ve spor, ister topuklu ve klasik bir çok model ve renkte ürün bulabilirsiniz.

bot modelleri 1 - Bot Modelleri - Bayan Bot Modelleri

Bot Modelleri

Bot modelleri biraz daha detaylı inceleyelim. Botlar kışın bizlerin kurtarıcısıdır. Kış aylarında havalar soğuduğunda bu ürünler ayaklarımızın sıcacık tutarlar. Bu yüzden aslında içi elyaflı olan modelleri ayrıca öneririm sizlere bayanlar. Hem görünüş olarak çok şık hem de sağlam ve sıcacık botlar bulabilmeniz mümkün. Bunun için internetten, instagramdan ya da mağazalardan fiyatlara ve ürünlere bakabilirsiniz. Geniş renk ve model skalası olan ürünlerden beğendiğinizi ve kesenize uygun olanları seçip aralarında karar verip bu ürünlere sahip olabilirsiniz.

bot modelleri 8 - Bot Modelleri - Bayan Bot Modelleri

Bot Modelleri Bayan

Bot modelleri bayan bu sezonun da trendi olacak gibi görünüyor. Özelikle beyaz botlar çok revaçta. Kışın beyaz tercih edilmezdi eskiden ama şuan işler değişmiş durumda. Özellikle beyaz botlar çok tercih ediliyor. Topuklu bot modelleri ve fiyatları konusuna değinirsek her fiyatta her keseye uygun bot bulmanız mümkün. Ayrıca yazımın ilk kısımlarında da söylediğim gibi her model ve renkte de ürünü gayet kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Bot modelleri kadın olarak aslında daha çok çeşit ve renk mevcut. Erkek botlarına oranla. Bu bence biz bayanların alışverişi, giyim kuşamı daha çok sevmemiz modayı daha çok takip etmemizden kaynaklanıyor. Giyinmeyi de çok sevdiğimiz herkes tarafından bilinir öyle değil mi bayanlar?

bot modelleri 5 890x1024 - Bot Modelleri - Bayan Bot Modelleri

Bot modelleri bayan 2018 göz attığımızda yeni sezona, yeni yıla az zaman kalan şu günlerde trend ürünlerin çok da değişmediğini görüyoruz. Geçen kış trend olan ürünlerin bir çoğu bu sezonda da trend olacak gibi görünüyor. Ancak başka konularımda, yazılarımda bahsettiğim trend desenler ayakkabılara, botlara ve çizmelere de yansıdı. Bu trend desenler leopar deseni ve yılan deseni. Bu desenleri çizmeler, botlar, spor ayakkabılar, topuklu ayakkabılarda da çok sık görmeye başladık. Üstelik bu desenler çok sevildi ve fazlası ile satılıyor. Siz de bu desenleri beğeniyorsanız, modaya ben de ayak uydurmak istiyorsanız mutlaka bir göz atın derim. İnternetten ya da mağazalardan bu ürünleri bulabilir, inceleyebilir, göz atabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın, moda ile kalın.

Herdem Rüzgar

Moda, tasarımcıların size yılda 4 defa önerdiğidir. Stil ise sizin hangisini seçtiğiniz…

    Yorum Bırakın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir