Katlı Kesim Saç Modelleri Ve Modası

Katlı kesim saç modelleri her sezon trend modeller arasında yerini korumaya devam ediyor. Biz kadınlar için saçlar çok önemlidir. Her zaman saçlarımızın bakımlı, parlak ve güzel, gösterişli olmasını isteriz. Kuaföre çokça uğrayanlarımız vardır. Bunun yanı sıra kendi bakımını kendi yapanlarda var tabii. Bu konuda seçim tamamen sizin diyebilirim.

Katlı Kesim Saç Modelleri

Katlı kesim saç modelleri çok revaçta ve trend olduğunu yukarıda biraz önce söylemiştim. Saçlarımız güneşten, düzleştirme yapıyorsak ısıdan yıpranabilir. Bunun sonucu saçlarımız bakımsızlaşabilir. Ve kırıklar oluşmasına sebep olur bu durum. Böyle olası bir durumda kuaföre gitmek acil ve gerekli olmuştur.

katlı kesim saç modelleri 1 - Katlı Kesim Saç Modelleri Ve Modası

Kat kesim saç modelleri çok tercih edilmekte fakat bir çok kadın da kuaföre gitmekten çekinmekte. Çekinmekte derken kuaförler genelde ucundan, kırıklarını al dediğimizde saçlarımızı baya bir kesmekte. Kuaförünüzü bu yönde iyice tembihlemenizi öneririm.

Kat Kesim Saç Modelleri

Katlı saç kesim modelleri ve isimleri hakkında merak ettikleriniz varsa haydi bunlardan bahsedelim biraz da. Mesela yeni diyebileceğimiz bir zamanda trend olan lob kesim modelleri deneyebilirsiniz. Ben kendi adıma bu modelin hemen hemen her kadına yakıştığını düşünüyorum. Çünkü ne uzun ne kısa olan bir model. Belki size kısa saç yakışmıyordur. O yüzden bu model tercihleriniz arasında yer alabilir.

katlı kesim saç modelleri 7 - Katlı Kesim Saç Modelleri Ve Modası

Kat kat kesim saç modelleri katlı kesimi seven bayanlar tarafından en çok tercih edilen model. Saçlarınız düzse katlı kesimleri özellikle tercih edebilirsiniz.  Çünkü saçlarınızın düz olması sebebi ile katlar daha çok belli olacak ve daha rahat kullanabileceksiniz. Hem saç modeliniz daha belirgin olacak hem de saçlarınız düz ve cansızsa katlı kesim saçınıza dolgunluk kazandıracaktır.

katlı kesim saç modelleri 8 - Katlı Kesim Saç Modelleri Ve Modası

Kıvırcık uzun katlı saç kesim modelleri kıvırcık saça sahip olan bayanların vazgeçilmezi olduğunu söyleyebilirim. Kıvırcık saçlı bayanlar genelde saçlarını çok kısa kestirmezler.Çünkü kıvırcık yapıya sahip olan saçlar kabarmaya müsaittir. O yüzden daha çok saçlarını uzun kestirmeyi tercih ederler. Kıvırcık saçlı bir bayansanız saçlarınızı hem uzun hem katlı da kullanabilirsiniz. Böylece hem saçınızı uzu kullanacak hem de kat ile saçınıza sekil verebileceksiniz.