V Kesim Saç Modelleri Ve Modası

V kesim saç modelleri aslında bizi biraz düşündüren bir model. Saçlarımızı bu şekilde kestirdiğimizde arkadan görüntüsünün nasıl duracağını, bize yakışıp yakışmayacağını tam olarak kestiremediğimiz modellerdir. Ama saç konusunda bence cesur davranmalı insan. Çünkü bazen hiç yakışmayacağını düşündüğümüz modeller yüzümüze çok yakışabiliyor. Bu olasılıkları bence göz ardı etmeyin. Sonuçta denemeye değer.

v kesim saç modelleri 1 - V Kesim Saç Modelleri Ve Modası

V Kesim Saç Modelleri

V kesim saç modelleri yukarıda da dediğim gibi biraz çekimser bakılan bir model. Ancak bu model ile hem kırıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Hem de aslında bir yandan kırıklarınızı aldırıp bir yandan da elde ettiğiniz şekil ile saçınızın uzunluğundan bir  şey kaybetmeyebilirsiniz. Kısacası bir ilüzyon diyebiliriz buna. Aslında bu model uzun saça uygulandığında kendini belli etmediği için rahat bir kesim yapılabilir. Saçınızı topladığınızda v modeli belli olmayacaktır.

V Kesim Saç Modelleri Arka Görünüm

V kesim saç modelleri arka görünüm için aslında seçenekleriniz var. İster küt ve ister daha keskin v yaptırabilir, saçlarınızı o şekilde kestirebilirsiniz. Seçim yine her zaman ki gibi sizin. Önemli olan saçınızın araka görünümünde sizi rahatsız etmeyecek, gözünüze hoş gelecek olan kesim ve modeli bulmak.

v kesim saç modelleri 4 - V Kesim Saç Modelleri Ve Modası

V şeklinde saç kesim modelleri bence şık bir görüntü oluşturmakta. Aslında neyi sevdiğinizi deneyerek bulabilirsiniz. Mesela ben kendime kısa saçın hiç yakışmayacağını düşünürdüm. Ancak hayatımın kötü bir döneminde bir anda kuaföre gidip plansız bir şekilde saçlarımı kısacık kestirmek istedim. Hepimiz biliriz ki biz kadınlar üzüntü yaşadığımız dönemlerde saçımıza sararız. Benim de öyle oldu. Kendi kendime dedim ki o an ne olacak bir şekilde toplarım ben onu. Ve saçlarım kısacık olmuştu.

Daha sonra bana ne kadar yakıştığını fark ettim. V kesim saç modelleri böyle bir risk de taşımıyor. İstediğiniz zaman o kısmı kestirebilirsiniz. Ayrıca katlı v kesim saç modelleri de deneyebilirsiniz. Böylece o keskin v görünümünü de inceltmiş, azaltmış olabilirsiniz. V kesim uzun saç modelleri de yukarı da da bahsettiğim gibi uzun saçı toplama olanağınız olduğu için v görünümünü görmek istemediğinizde ya da sıkıldığınızda saçınızı toplayarak o görünümü gizleyebilirsiniz de. Seçimin her zaman sizin olduğunuzu söylüyorum.

v kesim saç modelleri 7 - V Kesim Saç Modelleri Ve Modası

Önemli olan bence kestirilen saç modeli ile bir de rahat hissedebilmek. Yakışması da çok önemli ama sadece fön ile ya da yapılı şekildeyken güzel duran saç kesimleri yerine hemen şekle girenleri tercih edin derim. Yani kestirdiğiniz saç emek istemeden yıka çık şekilde de kullanabileceğiniz bir model olsun. Duştan çıktığınızda kurut çık bir model seçmeniz hem zamandan kurtaracak hem de kullanışlı olacaktır. Bu yazılık benden bu kadar. yeni konularda görüşmek üzere. Her zaman dediğim gibi moda ile kalın, hoşça kalın.

Arama Terimleri: https://modasimodelleri com/v-kesim-sac-modelleri-ve-modasi/